Kerstloop 2019

RRG Kerstloop 2019

Kerstloop 19-12-2019.

Het was weer een warme editie van de Kerstloop 2019, met een temperatuur van ongeveer 12 graden gingen 22 roadrunners de uitdaging weer aan om de ‘’hardlopend’’ de mooie versieringen te bewonderen. De meeste hadden het goed begrepen om mee te dingen naar de titel van de beste verklede roadrunner, enkele roadrunners waren vergeten dat het om een kerstloop ging. Namen noemen we niet maar het heeft met een dochter van de lokale slager te maken.

Na ongeveer 5 km te hebben gelopen zijn we weer op het beginpunt aangeland bij ‘’de Huyskamer’’ op de Tip waar we op de kerstmarkt nog een aantal consumpties hebben genuttigd. 2 consumpties waren aangeboden door de RRG en 1 consumptie werd geschonken door de Huyskamer, waarvoor onze dank. Zoals jullie begrijpen is het hier niet bij gebleven en werd de kerstmarkt natuurlijk door ons mee gesloten.

Even terugkomend op de best verklede roadrunner 2019, het was zeer moeilijk dit jaar maar de keuze was dit jaar gevallen op Ria Diepstraten. Dit was voor Ria een grote verrassing want ze was totaal overdonderd door deze prijs en ik hoop dat het vandaag tot haar is doorgedrongen.

Het feest comité wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief maar vooral gezond 2020.

Groeten Jerry, John, Martijn en Robert.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven