Help onze club aan extra inkomsten en doe mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Verenigingen en Stichtingen zijn de belangrijkste basis voor leefbaarheid en vitaliteit van de gemeenschappen. Daarom investeert Rabobank De Zuidelijke Baronie al jarenlang fors in het lokale verenigingsleven. De directie samen met de ledenraad besloot dit te versterken met de invoering van de Rabobank Clubkas Campagne. Daarbij is belangrijk dat leden van de Rabobank bepalen hoe het beschikbare budget verdeeld wordt.

Om te mogen stemmen moet U én cliënt én lid zijn van Rabobank De Zuidelijke Baronie. Hoe weet ik of ik lid ben? Dit is snel en gemakkelijk terug te vinden in Rabobank internetbankieren onder het kopje “Uw gegevens “ bij “Persoonlijke gegevens “ Wat houdt het lidmaatschap van Rabobank De Zuidelijke Baronie in? Als lid ontvangt U regelmatig informatie over de bank. ( o.a. ledenmagazine Dichterbij). Het lidmaatschap zelf is kosteloos en er zijn geen verplichtingen.

Hoe kan ik lid worden? Het lidmaatschap kan aangevraagd worden via internet.: www.rabobank.nl/lokale-bank/de-zuidelijke-baronie/uw-lidmaatschap.
Klanten die samen een en/of rekening hebben kunnen allebei lid van de Bank  worden (zijn) en kunnen allebei stemmen. Als U op 1 maart 2017 lid bent van Rabobank De Zuidelijke Baronie dan mag U mee stemmen. Nieuwe leden moeten uiterlijk een week voor 1 maart 2017 aangemeld zijn om  mee te mogen stemmen. 

Hoe werkt het stemmen? Alle leden van de Rabobank ontvangen kort voor de stemperiode ( 6 tot en met 18 april ) een persoonlijke inlogcode. Met die code kunnen zij via de Rabobank Clubkas-stemsite maximaal 5 stemmen uitbrengen. Daarbij geldt dat ieder lid maximaal 2 stemmen op eenzelfde deelnemer uit mag brengen.
Wat is de waarde van een stem?
Alle deelnemers  (verenigingen) ontvangen een minimum bedrag en verder wordt het budget verdeeld aan de hand van de uitgebrachte stemmen.

Hoe kan een vereniging stemmen krijgen? Om zoveel mogelijk stemmen te krijgen roepen wij U dan ook op om, behalve U zelf, ook familie, vrienden, kennissen en buurtgenoten voor onze vereniging te laten stemmen.

Voor meer informatie neem  contact op met Peter van den Broek. 0640231240 of [email protected] .

Laat een reactie achter

Scroll naar boven