Over ons

Dagelijks bestuur Roadrunnergilze
Jacques KustersVoorzitterjacqueskusters@roadrunnergilze.nl
Miranda BeljaarsSecretaris/Penningmeestermyrandabeljaars@roadrunnergilze.nl
Peter FaesBestuurslidpeterfaes@roadrunnergilze.nl
Henk OprinsBestuurslidhenkoprins@roadrunnergilze.nl
Hans BrouwersBestuurslidhansbrouwers@roadrunnergilze.nl
Aard BergmanBestuurslidaardbergman@roadrunnergilze.nl

 

Organisatiegegevens

KvK-nummer
56006616

Bankrekeningnummer
NL63 RABO 0133 9775 52
t.n.v. Roadrunnergilze.

Secretariaat

Gouberg 20
5126 CZ  Gilze

De geschiedenis van RoadrunnerGilze

15 februari 2005… De dag dat alles begon…

Jacques Kusters, eigenaar Runnersworld Tilburg, kwam op het idee een loopgroep te beginnen omdat hij 10 jaar geleden bij de hardloopvereniging Atledo had getraind en verschillende wedstrijden heeft gelopen. Hij is een periode niet meer actief aan het hardlopen geweezomerst tot begin 2005. Hij richtte een eigen clubje op door middel van advertenties in het Weekblad Gilze en Rijen te plaatsen. Jacques wilde een kleine vriendenkring van hardlopers maken. Hij hoopte bij de eerste training op 4 of 5 man, maar er stonden maar liefst 11 mensen op de stoep. Met veel succes is de eerste training afgerond, en een week later begon de tweede training. Hierbij stonden nog meer mensen op de stoep!

 Dit was het begin van Roadrunnergilze. Ondanks enkele tegenslagen heeft Roadrunnergilze doorgezet. Het resultaat mag er dan ook zijn!
gerard
Tegenwoordig is Roadrunnergilze een hardloopgroep die meer dan 400 vrijblijvende leden heeft! We hebben al verschillende wedstrijden georganiseerd en worden begeleidt door professionele trainers. Van niks zijn we naar een echte, gezellige groep gegroeid, en daar mogen we best trots op zijn!

De visie van RoadRunnerGilze:
Een geheel vrijblijvende, gezellige en GRATIS loopgroep die voor iedereen geschikt is; jong oud, goede of slechte conditie! RoadRunnerGilze: De gezelligste vrijblijvende hardloopgroep in Gilze en omstreken!