Record opkomst Roadrunner Gilze Kobercross Gilze 2019 + uitslagen (zie link onderaan bericht)

Zondag 6 januari 2019 organiseerde Roadrunner Gilze i.s.m. Evenementenbureau “Kober”
de 12 de Kobercross bij Klein Zwitserland te Gilze.
12 jaar geleden begonnen KOos en BERt met het organiseren van de KOBER cross, de laatste jaren was Koos er al niet meer bij en was het Bert Oomen die samen met Peter van de Broek zorgde voor een cross die momenteel uitgegroeid is naar EK waardige cross. (na horen zeggen)
Na 12 jaar stopt Bert met de organisatie en geeft het stokje door aan de Roadrunners Gilze en RunX Tilburg. Bert namens alle lopers die de afgelopen jaren hebben mee gelopen bedankt. Hulde Hulde.
Al vroeg was de bouwploeg volop in gang, het parcours netjes afzetten met lint, de uitstekende boomstronken markeren, de start en finish boog van RunX opzetten ect.
Vanaf 9.45 kon men gratis inschrijven en stonden er een record aantal van 70 deelnemers aan de start van deze mooie en goed georganiseerde loop.
Alle elementen die men van een cross verwacht vind je bij de Kobercross.
Om iets over 10.30 gaf organisator Bert Oomen het ”Startschot”
De afstand was naar eigen keuze 1 t/m 5 ronden van ieder 1600 meter.
Er werden snelle tijden gelopen door de plaatselijke favorieten en ook was het mooi om de onderlinge strijd tussen de Roadrunners te zien, even versnellen op het eind of toch nog een rondje erbij lopen.
Na afloop was er voor iedere deelnemer een lekkere kop Snert gesponsord door Gildeslagerij Pijnenburg te Gilze en geserveerd door onze eigen Sijda en Mildred, bedankt dames. Ook was er voor elke deelnemer een lekkere Twix (Jos Botermans bedankt hiervoor) en natuurlijk ook Scouting Gilze bedankt voor het gebruik maken van jullie clubhuis. Bert en Peter en onze hoofdsponsor RunX Tilburg bedankt en verder alle andere vrijwilligers, organisatie, supporters, en zeker de lopers bedankt voor deze top ochtend.
kobercross uitslag 6-1-2019

Namens de organisatie graag tot volgend jaar.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven