Roadrunner Gilze jaarfeest 2019


Na maanden van voorbereiding was het dan op zaterdagavond 20-04-2019 zover het feest der feesten dit jaar gehouden bij de Hooikar in Gilze.
Zo 30-tal Roadrunners waren hierbij aanwezig.
Het thema van deze avond was Foute Bingo, en Fout was tie zeker, de bingoballen vlogen letterlijk door de zaal en was nummer 1 nu wel of niet geweest, en nummer 34 kwam meerdere keren voorbij. Door deze “rommelige” bingo was een foute bingo zo gemaakt. nee deze keer geen liedje zingen maar een minuut planken was de opdracht.( Adriaan iets langer) Ondanks waren er toch zeker wel mooie prijzen te winnen gesponsord door Run-X Tilburg, de Huyskamer Gilze, de Hooikar Gilze en Thielen diervoeders Tilburg.
Na de jaarlijkse mooie woorden van onze voorzitter Jacques Kusters werden de trainers in het zonnetje gezet met een mooie tegoedbon van de Huyskamer, eet smakelijk trainers en nogmaals bedankt. Ook wij van de feestcommissie kregen een leuk presentje van Run-X, bedankt Jacques.
Ook zeker bedankt de Hooikar voor de super verzorgende avond en natuurlijk ook alle Roadrunners die aanwezig waren en of een bedrag gedoneerd hadden voor de trainers.
Volgend jaar bestaat RRG 15 jaar, dus hopen we op een top opkomst bij het RRG jaarfeest 2020.
Namens de feestcommissie iedereen bedankt voor de gezellige avond.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven