V Oers Marathon Etten-Leur

Van Oers Marathon Etten-Leur

Met een grote groep Roadrunners naar het zonnige Etten-Leur afgereisd om daar deel te nemen aan de 10km,halve marathon en hele marathon. Vele PR’s zijn er gelopen door onder andere Niels van Aert met een tijd van 1:44:55 op de halve marathon(zonder horloge!!!)en Jos Botermans met een mooie 1:27:25. Bij de dames een PR voor Manuela van Gils met een tijd van 1:55:04 en natuurlijk ook een mooie tijd voor Karin Hendrickx van 1:54:51 (pr?)

Voor Paul van Herwaarden was deze halve marathon een laatste test voor deelname marathon Rotterdam op 9-4-2017. Volgens de laatste berichten gaat Paul zich vandaag inschrijven voor deze 42,195 metertjes. Ook Jos Botermans heeft zich al ingeschreven voor deze wedstrijd.

Verder waren er ook wat tegenslagen te verwerken onder andere voor Frans Arts die een tijd van onder de 1:45 wilde lopen met als haas Frank Faes in het vizier maar Frans moest genoegen nemen met een tijd van 1:47:48. Ook voor de schrijver van dit stukje(Jerry) waren de nieuwe shirtjes toch niet zo snel als beloofd door de leverancier, maar zoals altijd had ik natuurlijk al voor de wedstrijd mijn reden van een(eventuele) slechte tijd klaar (rugblessure). Gesteund door de vrouw van haas FrankĀ (Manon)toch nog over de finish gestrompeld. Ook Manon was tevreden met haar tijd van 2:03:04 na een zware week in Portugal.

Weer op de goede weg is Martijn van Nijnatten die toch weer eens de halve marathon ging proberen, met een voor hem tegenvallende tijd van 1:53:08 is Martijn toch weer op de goede weg terug. Ook Ad van Dongen uit Molenschot finishte in een mooie 1:50:55 op de halve met Gerard Veroude in het vizier. (1:48:39)

Onze Bikkel Hans Brouwers ging weer voor de hele marathon, voor de wedstrijd was hij tevreden met een tijd onder de 4 uur, maar voor de mensen die Hans kennen zegt dit genoeg. Met een mooie 3:35:12 was hij eigenlijk ook weer niet tevreden, met een doorkomst op de halve van 1:44 vond hij toch dat hij het tweede deel te veel tijd had verloren. Inderdaad zeg, zo rond de 5 minuutjes……………………

Last but not least natuurlijk onze crack Herman Kreeft die op de 10 km weer gewoon onder het uur ging met een tijd van 58:42, Hulde Hulde.

Op naar de volgende wedstrijd, 20-11-2016 in Nijmegen (Zevenheuvelenloop).

Groeten Jerry

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven